Velkommen til ModHund.no - forum for moderne hundetrening

Velkommen til forumet Moderne Hundetrening! Registrer deg for tilgang til forumet - velkommen! :)
Svar
administrator
Site Admin
Innlegg:2
Registrert:1. mars 2015 kl. 21.11
Rase:
Velkommen til ModHund.no - forum for moderne hundetrening

Legg inn av administrator » 8. mars 2015 kl. 0.05

VELKOMMEN TIL MODHUND.NO - det nye onlineforumet for moderne hundetrening!
Vi ønsker at ModHund.no skal være et aktivt treningforum for "positive" hundetrenere for utveksling av tips, råd og hjelp. Det er ikke alle som har et stort nettverk og treningsmiljø i umiddelbar nærhet, og da kan det være til god hjelp og motiverende å ha et online treningsfelleskap - nesten som en online hundeklubb.

Vi ønsker å tilby et forum for belønningsbaserte hundetrenere innen alle aktiviteter. Forumet er åpent for alle trenere og hunder på alle nivåer innen alle hundesporter (eller hverdagstriks, for den saks skyld) - fra nybegynnere til erfarne trenere, fra uerfarne valper til drevne konkurransehunder, fra de som ønsker å trene hund for kosens skyld til de som har VM-tittel som målsetning. Ingen spørsmål er for små eller for store!

Forumet har satt følgende enkle grunnregler:
1) Kun belønningsbaserte treningsmetoder.
Med belønningsbaserte metoder menes at det ikke benyttes fysisk eller mentalt ubehag i treningen, dvs såkalt 100% positiv trening, klikkertrening, progressiv trening, etc. Dette fordi vi ønsker at alle brukerne skal ha en felles plattform og en felles forståelse, slik at all energi og fokus kan gå til å hjelpe, støtte, heie, råde og bli motivert av hverandre.

2) En hyggelig, hjelpsom og konstruktiv tone på alle diskusjoner.
Det er viktig at alle føler seg trygge på hverandre og tør å gi av seg selv. Dette oppnår vi bare ved å svare andre på en måte vi selv ønsker å bli møtt, også når vi er uenige.

Hvis alle følger disse to enkle reglene kan alle brukere trives, blomstre og gi av seg selv. Og all energi og alt fokus kan gå til å hjelpe, støtte, heie, råde og bli motivert av hverandre.

Er dette midt i blinken for deg? Bli med, da vel - det koster deg bare noen tastetrykk! :)
0 x

Svar